Blog

Tips bij het kopen van nieuwe schoenen

Het kopen van nieuwe schoenen. Het is altijd weer een leuke zoektocht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten. Sneakers, stoere lage laarsjes, hoge laarzen, ga zo maar door. Maar waar let je nou op bij het aanschaffen van nieuwe schoenen? Er wordt al snel gekeken naar de buitenkant: de kleur, het model, ga zo maar door. Wij vrouwen vinden het soms geen probleem om pijn te lijden om er maar mooi uit te zien. Met een topje kan je dit soms doen, dat is een persoonlijke kwestie. Maar met schoenen zal je daar daadwerkelijk spijt van krijgen.

Het is belangrijk dat schoenen goed zitten en je er fijn op kan lopen. De binnenkant van een schoen is daarom misschien zelfs wel belangrijker dan de buitenkant van een schoen. Denk aan blaren, knobbels op de tenen, likdoorns. Dit wil je niet. Deze voetproblemen worden allemaal veroorzaakt dor het dragen van een verkeerde maat of pasvorm. Je moet er soms nou eenmaal bij neerleggen dat niet elke pasvorm voor jou geschikt is. Hier een aantal tips bij het aanschaffen van de juiste schoen voor jou!

Online shoppen

Tegenwoordig is online shoppen helemaal in en het is natuurlijk een fijne uitkomst voor kleding. Maar met schoenen is het belangrijk om het fysiek aan te kunnen raken en de schoen goed te kunnen passen. Er wordt namelijk vaak gedacht dat je eigen schoenmaat maar goed is, maar met elke schoen en merk kan het een andere pasvorm hebben. Het is belangrijk dat er altijd een beetje speling is. De schoen moet niet compleet strak om je voeten zitten. Tijdens het lopen, loop je elke schoen ook nog een beetje uit.  Let erop dat er bij de tenen in de lengte en in de breedte genoeg ruimte moet zitten.

De pasvorm

Wat al eerder benoemd werd: de pasvorm. Dit wordt vaak onderschat. Niet elke pasvorm past bij jouw voet. Daarom het is belangrijk om te weten dat je soms verder moet zoeken in plaats van eigenwijs zijn en iets willen proberen. Een oplossing zoals een zooltje of hakje in de schoen gebruiken hoeft niet altijd te werken.

Sendra schoenen

Het assortiment van Sendra is ontzettend breed. De Sendra laarzen zijn ontzettend populair. De pasvorm is voor vele een match en zit goed. Laarsjes zijn tot op de dag van vandaag ook nog enorm hip. Je ziet ze in allerlei verschillende soorten, hoogtes en modellen. Stoer, schattig, hoog, laag, je kan het je zo gek nog niet bedenken.

Geef een reactie