Blog

Opzoek naar goede bedrijfsvlaggen?

teamwork

Als bedrijf of als eigen ondernemer is het lastig om vlaggen te bestellen. Er bestaan tegenwoordig heel veel bedrijven die voor jouw bedrijf vlaggen kunnen bedrukken. Waar moet je nou echt aankloppen voor vlaggen bestellen?
Sommige bedruk bedrijven hanteren veel te hoge prijzen, een lange leveringsperiode en soms slechte kwaliteit. Niemand wil hier toch vlaggen bestellen? Het enige probleem is dat je dit vaak niet aan de website kunt zien.

 

 

Goede websites bezoeken

Allereerst moet je goed opletten dat de website waarop jij vlaggen wilt bestellen dat er een keurmerk op de website. Bij vragen kun je ook de klantenservice bellen. Als er geen klantenservice aanwezig is zal je het bedrijf al moeten vermijden. Soms kun je alleen contact opnemen via email, dit zijn bedrijven die er vaak lang over doen om de vlaggen te leveren. Antwoord op jouw mail kan ook dagen en soms weken duren. Ze zijn vaak iets goedkoper als de rest. Scheelt soms tien euro per vlag maar trap hier niet in.
Bij vlaggen bestellen kun je niet zien welke kwaliteit het bedrijf hanteert. Mocht je een vlag binnen krijgen die van slechte kwaliteit is, ben je eigenlijk al te laat. Veel bedrijven zeggen dan dat je hem niet kunt terugsturen omdat zij de vlaggen niet kunnen door verkopen. Jouw logo zit er namelijk op dus je hebt het er maar mee te doen. Dit zijn nooit leuke berichten.

 

 

 

Reviews lezen

Je bent niet de enige ondernemer die de zoektocht heeft bewandeld. Zoek daarom ook, voordat je vlaggen gaat bestellen, op internet naar reviews. Dit zijn meestal onafhankelijke reviews van klanten die dus een vlag hebben besteld. Op de eigen websites van de drukkers moet je niet kijken, zij kunnen de negatieve reviews verwijderen of kunnen zelf reviews hebben beschreven op de website. Wanneer je google raadpleegt kom je ook op consumentenbond websites uit of andere forums van bedrijven die minder leuke of juist goede ervaringen hebben. Kom je er dan alsnog niet uit? Kijk dan eens om je heen naar vlaggen en trek de stoute schoenen aan. Je kunt de buurman op het bedrijventerrein ook even bellen. Als zijn vlaggen mooi zijn, wilt hij je vast wel vertellen waar hij de vlaggen heeft besteld. Wil hij dit niet? Dan bel je gewoon naar de volgende. Het is geen groot geheim waar de vlaggen zijn besteld namelijk. Sommige ondernemers hebben alleen geen zin om de boeken door te spitten naar de naam van het bedrijf.

Geef een reactie