Blog

Tips voor het inrichten van jouw ideale werkplek!

monitor-arm

Het inrichten van je huis of een willekeurige kamer is voor de één hetzelfde als zijn of haar veters strikken en voor de ander een helse taak. Omdat het een gegeven is dat het inrichten van een ruimte niet iedereen gemakkelijk afgaat delen we vandaag een aantal handige tips voor het inrichten van jouw werkplek. Of het nou een zolderkamer is of een volwaardig kantoor met deze tips weet je zeker dat het een aangename werkplaats zal worden. Belangrijk bij een werkplaats is dat het functioneel en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast mag er ook wel een beetje sfeer in tent zijn. Je moet natuurlijk wel gemotiveerd raken om te werken zodra je je werkplaats binnen stapt. 

Een monitor arm voor je beeldscherm

De eerste tip die we voor je hebben is een functionele tip. Of je nu werkt vanaf een laptop of een desktop, het is altijd fijn om een extra scherm tot je beschikking te hebben. Gedurende je werk zal het vaak voorkomen dat je meerdere documenten, pagina’s, excel sheets of websites naast elkaar zal moeten houden. En dat past niet altijd op één scherm. De oplossing is dan een tweede scherm. Zo een tweede scherm wil je natuurlijk vrij kunnen bewegen. Met een monitor arm kan je je scherm voor elke situatie in de juiste positie houden. Jouw ideale werkplek is al weer eens stapje dichterbij!

Altijd gekoeld drinken bij de hand

De volgende tip is niet alleen praktisch maar ook nog eens heel erg lekker. De zomer is in volle gang. De temperaturen stijgen de pan uit. Er is in Nederland zelfs sprake van een hittegolf. Daar moet jouw werkplaats natuurlijk wel op zijn voorbereid. Met een waterkoeler heb je altijd gekoeld water bij de hand. Heb je dorst dan is koud glas water een druk van je verwijderd. Niets is zo vervelend als lauw water moeten drinken. Water koelen in de koelkast kost ook weer tijd. Dan is het wel zo fijn dat je direct koud water tot je beschikking hebt. Daarnaast is scheelt het je ook nog eens tijd. 

Groen zal je goed doen

Een werkplek kan vaak een beetje saai en kil aanvoelen. Terwijl je met een klein beetje moeite al voor een veel aangenamer sfeer en uitstraling kan zorgen. Hoe dan? Nou, dat doe je door gebruik te maken van planten. Een beetje groen zorgt voor leven in de brouwerij. 

Geef een reactie