Blog

De stoere en duurzame Micmacbags tassen uitvergroot

Micmacbags tassen

Een van mijn favoriete tassen merken ga ik vandaag uitvergroot in beeld brengen. De Micmacbags tassen zijn werkelijk fantastisch. Ze zijn een all-time favorite in mijn tassencollectie. Ze hebben zowel een groot assortiment voor vrouwen en voor mannen, en voor elke functie is er wel een tas! In deze blog vergroot ik het merk uit door te vertellen waar het merk vandaan komt, wat het assortiment is, en hoe het productieproces ook nog eens duurzaam is! Lees snel verder om alles over dit product te weten te komen!

Waar komt het merk Micmacbags vandaan?

Het merk Micmacbags bestaat al een tijdje! In 1949 is het tassenmerk opgericht. Het merk baseerde zijn allereerste tasjes op de Indian Micmacs. De Indian Micmacs zijn mensen die inheems zijn in het huidige Canada. Deze inspiratiebron is nog steeds terug te vinden in het stoere en natuurlijke design van de tassen. De oprichter, die tevens een avonturier was, maakte zijn eerste ontwerp van de allereerste tas op de achterzijde van een sigarendoosje. Sinds dit ontwerp heeft hij het wel wat serieuzer aangepakt. Hij ging naar India en China om fabrieken te zoeken voor de productie, en in 1949 kwam de eerste collectie tassen daar vandaan!

Welke Micmacbags tassen zijn er allemaal te koop?

De leefstijl van de Micmacs is terug te zien in de Micmacbags tassen. De tassen zijn allemaal van leer, en er zijn veel authentieke, robuuste en ruwe materialen in de ontwerpen verwerkt. In elke nieuwe collectie is nog steeds het allereerste ontwerp van het sigarendoosje herkenbaar. De tassen worden eigenlijk alleen maar mooier als je ze langer gebruikt. De structuur en de kleur van de tas veranderen door het gebruik in een puur stuk materiaal. Micmacbags verkoopt verschillende tassen. Zo hebben ze laptoptassen, schoudertassen, rugzakken, clutches, luiertassen en zelfs portemonnees. De stijlen blijven vrijwel allemaal heel authentiek, maar toch zijn er wel verschillende opties. Er zijn bijvoorbeeld ook tassen met franjes, vintage prints en een meer bohemian look. De variaties en tegelijkertijd de trouwheid aan de inspiratiebron zijn de twee grootste redenen waarom ik zelf zo’n fan ben van de tassen!

De eerlijke productie van de tassen

Om het plaatje allemaal nog mooier te maken, worden de tassen eerlijk geproduceerd. Dit is voor mij heel belangrijk, omdat ik van bewust shoppen houd. Daarom neem ik elk product ook breed in beeld! De tassen gaan jaren mee door de goede kwaliteit. Dit maakt ze erg duurzaam. De tassen zijn handgemaakt door vakmensen die een eerlijke beloning voor hun werk krijgen. Ook zijn de werkomstandigheden erg goed voor deze mensen. Dit maken de tassen eerlijk, en de kwaliteit maakt ze duurzaam!

Geef een reactie