Blog

Downloaden, downloaden en downloaden

Iedereen heeft het wel eens gedaan, dat ene liedje dat je duizend keer op repeat hebt gezet. Of net die ene film die je nog niet online kon kijken maar je wel wilde zien tijdens een rustig avondje op de bank. Het is daarom ook helemaal niet raar. Iedereen heeft wel eens iets gedownload. Maar hoe kan je dit het beste doen? Hoe krijg je niet een laptop of computer vol met de nieuwste muziek en films, maar ook vol met virussen waardoor jouw laptop of computer het begeeft. Dat is de belangrijkste vraag natuurlijk. 

Veel mensen downloaden via Bittorrent, maar wat is Bittorrent nou eigenlijk? Bittorrent is een zogenaamd Peer-to-Peer (P2P)-protocol. Dit wilt zeggen dat bestanden direct worden gedeeld. Sinds 2006 is Bittorrent onder de mensen erg populair geworden. Want zo kon je de films die net uit waren in de bioscoop, ook op je gemak thuis bekijken op de bank. Niets makkelijker dan dat natuurlijk. 

Maar zonder een goede VPN verbinding is jouw IP-adres zichtbaar voor iedereen. En dat wilt niet iedereen, daarom zetten wij hieronder de juiste VPN verbindingen voor het gebruik van Torrent. 

Gebruik maken van een goede VPN verbinding. 

Om wat veiliger films en muziek te downloaden is het gebruiken van een VPN verbinding geen overbodige luxe. Een VPN verbinding beschermt je namelijk voor virussen en beschermt tegelijk ook jouw privacy. Een VPN verbinding wordt over de huidige verbinding gelegd en zorgt hierbij voor een beetje extra veiligheid. Maar waarom welke VPN verbinding moet je gebruiken voor downloaden?

Best VPN for torrenting

Er is een VPN verbinding voor downloaden. Want Bittorrent is eigenlijk niet meer weg te denken. Downloaden hoort nou eenmaal bij de maatschappij. Er zijn verschillende VPN verbindingen om te gebruiken. 

Zo heb je de 5 Euro VPN. Hierbij betaal je een laag abonnementsbedrag en heb je ook tegelijk een snelle provider. 

Naast de 5 Euro VPN heb je ook nog de NordVPN, en de IPVanish verbinding. Een kleine greep uit VPN verbindingen die te gebruiken zijn tijdens het downloaden van muziek en films. 

Wil je meer lezen over de verschillende netwerken? Via deze link lees jij verschillende VPN reviews en kan jij overwegen welke voor jou het beste is. Op naar veilig downloaden voor iedereen en de meest chille zondagen aller tijden met de nieuwste films. Of jouw feest aan de gang brengen met de nieuwste muziek.

Geef een reactie