Blog

Ik wil graag een Honor telefoon aanschaffen

honor

Wanneer je een mobiele telefoon wil gaan aanschaffen, is het belangrijk dat je goed de tijd neemt om te onderzoeken welke telefoon het beste bij je past. Telefoons zijn meestal duur en het is dan zonde om een overhaaste beslissing te nemen. Er zijn veel mobiele telefoons op de markt, bijvoorbeeld een telefoon van het merk Honor. In deze tekst gaan we kijken naar het merk Honor en waarom je eventueel een telefoon van het merk Honor aan zou kunnen schaffen.

Honor

Honor is een onderdeel van het Chinese merk Huawei. Het bedrijf zorgt er voor dat een groot gedeelte van de tussenhandel weggehaald wordt, zodat de telefoon relatief goedkoop te verkrijgen is. Ondanks de prijskaartjes van de telefoons hebben we het absoluut niet over een sechte telefoon, maar juist over een telefoon die ontzettend goed is. Ook omdat Honor zijn telefoons laat afleiden van al bestaande telefoons van Huawei. Hierdoor scheelt het ook enorm in de ontwikkelkosten en is het dus een stuk makkelijker voor het bedrijf om de telefoons te ontwikkelen. Materialen die gebruikt worden in de telefoons worden, ontwikkelt door onderdelen van het grote Huawei bedrijf en ook daardoor zijn de kosten van de telefoons dus een stuk lager dan die van concurrenten.

Honor telefoon

Een telefoon van het merk Honor wordt vooral gericht op de jongere doelgroep. In Europa zijn vooral de mobiele telefoons bekend, maar het bedrijf maakt ook computers en laptops. Een Honor telefoon kopen in Nederland was voor een bepaalde tijd niet mogelijk omdat het bedrijf zich terug had getrokken wegens dat hij slecht verkocht werd. Tegenwoordig is het wel weer mogelijk omdat het bedrijf een samenwerking heeft gesloten met Belsimpel en daardoor alsnog de telefoons in Nederland weet te verkopen.

Honor telefoons worden in verschillende series naar buiten gebracht waarbij de doelgroep van de telefoon benoemd wordt als serie. Zo is er bijvoorbeeld de Play serie waarbij het gaat om mobiele telefoons die geschikt zijn om mee te gamen. Daarnaast heeft Honor ook de Magic serie. Dat is dan weer een serie mobiele telefoons die beschikt over innovatieve functies waar andere telefoons niet over beschikken. Daarnaast zijn er nog enkele verschillende series die zich richten op prijsklassen. De telefoons van Honor zijn namelijk vrij goedkoop, maar ook nog eens onderverdeeld van goedkoop naar duurdere modellen. Op die manier is er dus een model van Honor te koop voor elke prijsklasse. Enkele modellen zijn niet in Nederland verschenen, maar van de uitgebracht modellen zijn de meeste hier toch ooit uitgebracht.

Geef een reactie