Blog

Hape, het nummer één merk in speelgoed

hape

Speelgoed, als (kersverse) ouder kom je daar natuurlijk niet onderuit. Ieder kind wil graag speelgoed en speelgoed is, naast dat het ook erg leuk is, ontzettend goed voor de ontwikkeling van een kind. Zo wordt bijvoorbeeld tijdens het spelen de grove en fijne motoriek gestimuleerd maar ook het sociale en creatieve aspect. Speelgoed is dus eigenlijk een pré. Hape is het nummer één merk wat betreft speelgoed en heeft voor iedere leeftijdscategorie het meeste geschikte speelgoed zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Voor de allerkleinste

Baby’s spelen natuurlijk nog niet echt maar vinden het wel leuk om spelenderwijs te leren hoe ze met dingen moeten spelen. Baby’s vinden het vooral erg leuk om dingen aan te raken en te proeven. Door middel van hun zintuigen proberen ze de wereld eigenlijk te ontdekken. Hape heeft speciaal speelgoed voor baby’s onderworpen. Dit speelgoed is voornamelijk gemaakt van hout waardoor het ten alle tijden veilig en duurzaam is. Zo heeft Hape bijvoorbeeld de “Rainbow Rattle” of het “Innovation Station”. Perfect voor de allerkleinste om het spelen te leren en alles te ontdekken.

Voor de peuters en kleuters

Peuters en kleuters zijn al iets verder in hun ontwikkelen en beginnen al echt te spelen. Daarnaast kan deze groep vaak ook al lopen waardoor loopspeelgoed ontzettend leuk voor ze is. Hape heeft loopspeelgoed waar kleintjes op kunnen zitten maar ook loopspeelgoed waar ze mee moeten wandelen. De “Baby Bird Pull Along” moeten ze bijvoorbeeld achter zich aan trekken en de “Bumblebee Push Pal” moeten ze juist voor zich uit duwen. De “Balance Wonder” is een loopfiets waar de actievelingen zich uren op kunnen uitleven.

Voor het schoolkind

Ook voor de schoolkinderen heeft het merk hape speelgoed. Op school maken de kinderen natuurlijk een begin met rekenen, taal en andere dingen zoals puzzelen en kleuren. Ook thuis vinden de kinderen dit ontzettend leuk om te oefenen. Maar ook over bouwen of rollenspellen zijn de meeste kinderen razend enthousiast. Zo is bijvoorbeeld een speelkeuken of een poppenhuis ontzettend leuk voor de meisjes terwijl je de jongen eerder blij maak met auto’s, treinen en andere speelgoed voertuigen.

Met de zomer in aantocht zijn zandbakken en waterbakken ook erg populair onder kinderen. Het maakt eigenlijk geen eens heel veel uit waar een kind mee kan spelen áls ze maar kunnen spelen. Bij Hape vind je dan ook al het soort speelgoed waar jouw gezin naar op zoek is.

Geef een reactie