Blog

Een groot sportevenement, daar hoort een groot scherm bij

Nou duurt het EK van 2020 nog even, maar dat is geen reden om nog geen voorbereidingen te treffen. Want een goed begin is het halve werk, toch? Want hoe leuk is het om een groot sportevenement, in dit geval voetbalwedstrijden, op groot scherm te kijken. Nou heeft niet iedereen de ruimte om een groot bioscoopscherm in zijn tuin te planten, of in de huiskamer te zetten. Gelukkig zijn daar natuurlijk ook nog andere mogelijkheden voor. 

Een groot veld, een groot scherm

Het is namelijk zo dat je heel gemakkelijk een tv kan huren. Ja je hoort het goed, een tv huren. Het is namelijk ook best goed te begrijpen dat je zelf geen gigantisch scherm standaard in de huiskamer hebt staan. Want ja, dat is niet altijd nodig. Tenminste mijn mening natuurlijk. Maar het is wel goed voor de sfeer dat iedereen goed kan zien waar de bal naar toe rolt. Dus waarom niet even uitpakken. Het is maar voor een paar weken. En misschien doe je het wel zo dat het elke wedstrijd bij iemand anders is, dan hoef je hem ook niet super lang te huren. 

Alle benodigdheden

Buiten dat je natuurlijk zorgt voor een groot scherm, is het ook niet geheel onbelangrijk om naar de ruimte te kijken en een alternatief te bedenken. Want het aller leukste is het natuurlijk wanneer je buiten in de tuin de wedstrijd kan kijken. Het voordeel is dat je lekker in het zonnetje met een drankje van de sfeer geniet. Maar misschien wel het belangrijkste voordele is; je hebt de troep niet binnen. En dat scheelt natuurlijk ook een hoop. Maar wanneer de weersverwachtingen niet super zijn en de dag zelf het super koud is en het misschien wel regent, dan moet je toch een plek binnen hebben waar de wedstrijd gekeken kan worden. Wanneer het wat frisser is, haal je wat extra fleecedekens, zorg je dat iedereen een dikke trui mee heeft en regel je er zelf nog een paar. Zo hoeft de kou geen probleem te zijn. Zolang het maar niet regent.

Zorg nog voor wat lekkers te eten en veel wat drinken, dan kan de avond (of dag) al bijna niet meer stuk. Nu alleen nog winnen. Dan is er pas echt een reden tot een feestje.

Dus welke hapjes ga jij maken voor deze dag? En nog een tip, wanneer het echt warm is, is een lekkere Gin tonic altijd een goed idee.

Geef een reactie