Blog

Een extra accessoire voor jouw pak, dat kan.

Accessoires zijn tegenwoordig niet meer alleen voor vrouwen. Ook jullie mannen kunnen zich uitleven met accessoires. En dan niet alleen voor in jouw vrije tijd. Maar ook met jouw werkkleding kan je accessoires gebruiken. Voor de nette pakken zijn tegenwoordig genoeg accessoires om het geheel af te maken.

Een stropdas of vlinderdas.

Hoef je niet heel netjes gekleed naar het werk, dan hoef je natuurlijk niet na te denken hoe je je pak gaat stylen. Maar heb je een baan dat je toch iets netter gekleed moet gaan, dan kan je je pak uit de kast trekken. Maar je wilt het ook wel geheel eigen maken natuurlijk. Dus maak jij het geheel af met een stropdas of een vlinderdas? Wat past beter bij jou? Ook kan je gaan voor lapel pins. Dan maak je je pak geheel eigen. En er zijn veel verschillende varianten van.

Gekleurd overhemd.

Het is belangrijk om je goed te voelen in de kleren waarin je moet werken. Je draagt ze waarschijnlijk 5 dagen in de week voor het grootste gedeelte van de dag. Dus voel jij je prettiger in een mooi opvallend overhemd, met een leuk kleurtje of een opvallend printje? Of ga jij voor een wat neutraler overhemd. Er zijn gigantisch veel overhemden beschikbaar, dus er zit er altijd wel een, of meer, tussen zitten voor jou.

Geheel eigen maken.

Verder kan je je pak natuurlijk geheel eigen maken. Er zijn zoveel varianten te vinden. Ook met bijvoorbeeld een akte tas die je nodig hebt. Ook daar kan je geheel een eigen voor vinden. Vooral online zijn er zoveel tassen te vinden. Dat een keuze maken soms wel erg moeilijk wordt. Maar uiteindelijk kunnen we allemaal een keuze maken natuurlijk en zijn wij klaar om op pad te gaan. Of eigenlijk jullie mannen zijn klaar om op pad te gaan.

Om het geheel af te maken.

Het plaatje moet natuurlijk geheel afgemaakt worden. Dus dan gaan we het nog even hebben over de schoenen. Want welke schoenen doe jij onder je pak? Ga je voor hele nette schoenen, of semi nette schoenen. Want je kan tegenwoordig ook gewoon nette sneakers onder je pak aan trekken. Zolang je natuurlijk je goed voelt bij wat je draagt. En vooral jezelf kan zijn. Dan staat alles eigenlijk wel goed wat je draagt. Ben jij een fan van hele nette schoenen, of wil je het nog een beetje stoer houden en ga jij voor nette sneakers?

Geef een reactie