Blog

Comfy en chique

Modieuze heren dragen graag overhemden en truien. Deze zijn namelijk gemakkelijk te combineren. Je kunt deze dan ook in verschillende stijlen vinden, waardoor deze geschikt zijn voor iedereen. Overhemden heren en truien heren zijn vrijwel een van de meest verkochte kledingstukken voor heren. 

Kledingstukken combineren 

Veel heren ervaren moeite bij  het combineren van kledingstukken. Vrouwen denken vaak in kleuren en combinaties. Mannen denken vaak praktisch en oplossingsgericht. Hierdoor denken heren eerder aan de pasvorm van een kledingstuk dan de kleur ervan. Echter is het combineren van kleuren en pasvormen niet een van de belangrijkste punten. Het is ook belangrijk dat kledingstukken goed bij elkaar passen. De kleur, pasvorm, dessins en stoffen moeten op elkaar aansluiten. Een roze trui kun je bijvoorbeeld moeilijk combineren met een gele pantalon. Terwijl een roze trui erg mooi kan zijn met blauwe jeans. Ook de stof maakt verschil. Een katoenen overhemd kun je moeilijk combineren met een suede pantalon. Terwijl een katoenen overhemd goed kan staan met een katoenen pantalon. 

Overhemden voor heren 

Er zijn verschillende soorten overhemden. Deze kun je gemakkelijk combineren en dragen op verschillende gelegenheden. Je hebt bijvoorbeeld zakelijke overhemden, feestelijke overhemden en casual overhemden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, stoffen, dessins en pasvormen. Er zijn veel stoffen die gedragen worden. Denk hierbij aan katoen, flanel, linnen, denim, kasjmier, ribcord en wol. Hiernaast heb je ook verschillende soorten dessins. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Denk hierbij aan de meest verkochte dessins: geruit, gebloemd, grafisch en gestreept. Vooral in de zomermaanden kun je veel mensen met gebloemde en geruite overhemden zien. De overhemden worden meestal verkocht onder drie pasvormen, deze zijn het volgende: Straight-fit, regular fit en Slim fit. Overhemden zijn verkrijgbaar met lange armen en korte armen. Overhemden zijn de musthaves van heren. Elke man heeft wel een witte blouse in de kast. Deze kun je gemakkelijk combineren bij elke gelegenheid. 

Truien voor heren 

Ook kun je overhemden goed combineren met truien. Truien zijn comfortabel, mooi en makkelijk te combineren. Ook zijn er verschillende soorten truien. Truien kun je vinden in verschillende soorten kleuren, stoffen, pasvormen en dessins. Je kunt truien zowat dragen bij elke gelegenheid en in elk seizoen. Vaak dragen mannen bij zakelijk uitjes een overhemd boven een trui. Deze is trendy en chique. Wollen truien worden vaak in de maand december gedragen. Tijdens deze feestelijke dagen ben jij dan chique, warm en trendy. De meest verkochte truien zijn van katoen, wol, kasjmier en kunstvezel. Deze zijn tevens beschikbaar met een rits, een ronde kraag en of een openstaande kraag. De prijzen van truien liggen meestal tussen de €29,00 en €170,00. De prijzen afhankelijk van de stof, pasvorm en dessins.

Geef een reactie