Blog

Altijd een auto bij de hand

leasen

Voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft, is shortlease uitermate geschikt! Het is heel makkelijk om even te gaan zoeken naar een auto die bij jou past. Dit kan een handige stadsauto zijn of een wat grotere auto voor lange afstanden. Omdat het leasen van een auto gezien wordt als een lening, zal er altijd worden gekeken of u wel of niet een bkr registratie heeft. Wanneer dit niet het geval is kunt u een auto leasen zonder bkr. U kunt dan in de auto rijden wanneer u wilt en u hoeft niet jarenlang vast te zitten aan dezelfde auto. Dat is natuurlijk handig wanneer u eigenlijk maar voor korte termijn een goede auto nodig heeft. Denk er zelf ook eens over na en zorg dat u snel en gemakkelijk een auto voor een korte tijd kunt leasen. Shortlease heeft ook het voordeel dat er geen bijkomende kosten zijn. U kunt gewoon in de auto blijven rijden voor een vast bedrag per maand. Nadat het contract verloopt, kunt u maandelijks de shortlease opzeggen. Een shortlease zonder een bkr registratie is iets dat veel mensen doen. Het is een makkelijke manier om tijdelijk gebruik te maken van een auto. Kopen is vaak onnodig duur, vooral wanneer u de auto maar tijdelijk gaat gebruiken.

Heel veel voordeel!

Een shortlease contract biedt de nodige voordelen! Zo heeft u altijd pechhulp onderweg. Het maakt daarbij niet uit of u in Nederland langs de kant van de weg staat of in het buitenland. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u ineens voor een korte tijd naar het buitenland moet voor werk. Ook dan bent u gewoon verzekerd en is er niets aan de hand wanneer u een paaltje raakt. De kosten voor de reparatie hoeft u ook niet te betalen en er loopt een goede verzekering bij het contract. Op alle gebieden is het dus de moeite waard om te kiezen voor shortlease.

Flexibel rijden

Op een flexibele manier kunnen rijden geeft en rustig gevoel. Wanneer u ineens een grote opdracht heeft voor werk en elke dag op en neer moet, is het handig om tijdelijk met de auto te kunnen gaan. Hierdoor bent u sneller op uw werk en kunt u zonder zorgen aan het einde van de dag weer naar huis rijden. U zegt eenvoudigweg het contract op op het moment dat de opdracht eindigt. Betaal dus gewoon maandelijks de kosten zolang u een auto nodig heeft.

Geef een reactie