Blog

Vergroot je beste features met cosmetica

collistar

We hebben allemaal bepaalde features waar we blij en tevreden mee zijn. Andere uiterlijke kenmerken stoppen we soms liever weg. Dit kan uit onzekerheid zijn, maar dat hoeft niet altijd. Ik houd van beauty, make-up en andere cosmetica. Ook al schaam ik mij nergens voor, het is gewoon leuk om af en toe je sterkste features wat meer uit te lichten of optisch te vergroten. Herken jij deze behoefte? Dan is deze blog vol lip plumping, big hair en meer echt iets voor jou! Hier lees je al mijn persoonlijke trucjes die ik toepas om een optisch vergrotend effect te realiseren met de cosmetica van het merk Collistar.

Lip plumping

Volle lippen á la Kylie Jenner: wie droomt hier nou niet van? Lip plumping, het voller en zachter maken van de lippen, is helemaal hip op dit moment. Wees maar niet bang, je hoeft hiervoor niet gelijk naar de plastische chirurg of fillers in je lippen te laten inspuiten. Er zijn verschillende methoden waarmee je een soortgelijk, tijdelijk effect kan realiseren. Eén van mijn favoriete lip producten is de Plumping Gloss van het cosmetica merk Collistar. Deze lipgloss bevat onder andere collageen, wat een vergrotend effect heeft wanneer je het op je lippen aanbrengt. Voor een natuurlijke volle look met wat extra glans, kun je de lip plumper direct op je lippen aanbrengen. Echter, de gloss werkt ook goed over een lipstick. Ideaal voor op een feestje of voor het maken van een selfie.
collistar

Big hair

Wil je een groot kapsel of ben je op zoek naar een product om je haar wat volumineuzer te maken? Je kunt dan natuurlijk je haar gaan touperen. Het nadeel van deze methode is wel dat je de volgende dag haar vol met knopen en klitten hebt. Collistar biedt hier een geweldig alternatief voor: de Reconstructive Replumping Fix Active Spray. Deze haarspray vult je haar op en fixeert daarna je kapsel. Naast meer volume, heb je met deze spray ook de hele dag lang glanzend haar dat perfect in model blijft zitten.

Ogen en gezicht

Heb jij de plumping-smaak inmiddels al helemaal te pakken? Dan kun je nog een stapje verder gaan met het Replumping Sonic Eye & Face systeem van Collistar. Deze set bestaat uit diverse crèmes en een innovatief apparaat waarmee je je ogen en wangen kunt behandelen. De methode gaat vervroegde huidveroudering tegen, lift de wangen en geeft een meer open blik.
collistar

Geef een reactie