Blog

Is alles in 1 nog van deze tijd?

alles in 1

In onze beperkte vrije tijd willen we graag de noodzakelijke dingen zo efficiƫnt mogelijk in zo min mogelijk tijd doen. Zo ook het regelen van de broodnodige abonnementen. Je ziet daardoor dat het populair is om diensten te combineren. Zo is er ook het alles in 1 abonnement. Hierin zitten de diensten internet, televisie en telefonie verwerkt. Een dienst die populair is, maar langzaam wel wat minder populair wordt. Want het stukje vaste telefonie is inmiddels aanzienlijk populair. Want wie belt er thuis nog met een vaste telefoon. De mobiel neemt deze plek nu echt wel in doordat in veel abonnementen een onbeperkte belbundel zit. Maar ook het alles in 1 abonnement evolueert door. Lees er snel meer over.

Het alles in 1 abonnement en de alternatieven

Omdat zeker in de telefonie veel verandering is zie je ook veel verandering in de samenstelling van het alles in 1 abonnement. Als je gaat vergelijken zal je erachter komen dat de inhoud nog weleens veranderd. In sommige gevallen zie je nog het vertrouwde vaste telefonie abonnement terugkomen, maar in steeds meer gevallen zie je dat het mobiele abonnement onderdeel is. Vaak kan je dan ook kiezen om voor het hele gezin een mobiel abonnement te regelen. Hierdoor kan het weer super praktisch zijn. Echter is dat niet voor iedereen zo. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de diensten internet en televisie te combineren. De term die er over het algemeen voor wordt gebruikt is internet en tv abonnement. Het spreekt voor zich dat dit abonnement inmiddels het meest populair is. Bijna ieder huishouden heeft namelijk deze twee diensten nodig. Degene die geen internet thuis hebben behoren inmiddels tot een uitstervend ras. Als je op zoek wil gaan naar een dergelijk abonnement voor jezelf dan is het praktisch om te starten bij een zoekmachine. Meestal vind je dan wel snel een goede vergelijkingssite waar je een passend abonnement voor jezelf kunt vinden.

Hoe snel moet mijn internet zijn?

Als je op een vergelijkingssite op zoek gaat naar abonnementen dan is altijd een lastige vraag om voor jezelf te beantwoorden welke snelheid van je internet het meest passend is.Die snelheid wordt uitgedrukt in MB’s per seconde die je kunt downloaden. De meeste aanbieders hebben drie varianten als het om snelheid gaat. Als je naar die drie varianten gaat kijken zal je redelijk snel duidelijk worden welke variant voor jou het meest passend is.

Geef een reactie