Blog

Stedentrip Athene

Een stedentrip Athene is een geweldig idee voor iedereen die van plan is een bezoek te brengen aan Griekenland of de naburige regio. Voor toeristen is het maken van een stedentrip in Griekenland als het nemen van een vakantie in een ander land. Het stelt je in staat om de rijke en gevarieerde cultuur van Griekenland te ontdekken en je onder te dompelen in hun kleurrijke levensstijl. De beste tijd om een citytrip naar Athene te plannen is tijdens de zomermaanden. Maar als u wilt genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van Griekenland tijdens de winter, kunt u proberen een stedentrip te maken tijdens de winter wanneer het weer niet zo warm is. Er zijn tal van stedentrips waaruit u kunt kiezen en hier zijn enkele van de meest populaire:

Kefalonia

Dit is een van de meest populaire stedentrip routes in Griekenland. Het duurt ongeveer twee en een halve dag om te voltooien. U bezoekt de oude hoofdstad van Athene, de meest prominente bezienswaardigheid in Athene, het Museum van het Hellenistische tijdperk, en vele andere attracties. Het beste aan deze citytrip is dat u rondreis in Athene, de belangrijkste stad van Griekenland. Deze stad heeft veel te bieden en de bezienswaardigheden en geluiden zullen u ademloos achterlaten.

Kefalonia

Dit is een van de populairste rondreizen die City Trip Griekenland aanbiedt. Ze combineren korte sightseeing met een nachtelijke reis naar het eiland Kreta. U ziet Koningseiland en de stranden van Epirus. Tijdens uw reis ziet u ook de berg Ostenitis, Skiathos, Stavros tis Psokas, en de Epirus Vallei. Deze stedentrip is ideaal voor wie van het geluid van de golven houdt en de culturele en religieuze betekenis van het eiland Kreta wil ontdekken.

Toalore

Dit is een andere grote tour optie die ideaal is voor degenen die houden van het stadsleven en die veel tijd doorbrengen in de stad. City Trip toalore omvat vijf bestemmingen in een stad en omvat een bezoek aan de beroemde Meenakshi Tempel. Een bezoek aan de Meenakshi Tempel is een manier om de nagedachtenis van wijlen Ashoka Kumar, de eerste Indiase president, te eren. De andere bestemmingen op deze Bangalore tour zijn de Charminar, Marina Beach, en een wandeling langs de Clifton Suspension Bridge.

Athene

Dit is nog zo'n leuke stedentrip die zowel aantrekkelijk als budgetvriendelijk is. Het duurt ongeveer drie uur van Athene en omvat de belangrijkste toeristische plekken van Athene, zoals het Gekko gebouw, Syntagma, en Erectheodorou. Deze stadstour belicht onder meer de architecturale wonderen van Athene, zoals het Agia Paraskevi Museum, het Parthenon en de Akropolis. U krijgt ook een glimp te zien van enkele van de verfijnde aardewerkstijlen van Athene, die deel uitmaken van het erfgoed van het land.

Kreta

Kreta, een stad die ook deel uitmaakt van Griekenland, is een populaire bestemming bij zowel Grieken als toeristen. Het meest populaire gebied om naartoe te reizen is de stad Messinia. Het is de thuisbasis van een aantal werelderfgoederen, waaronder het Parthenon, de Tempel van Athena Nike, en de Mualeleion Tempel. U vindt op Kreta ook geweldige mogelijkheden om te winkelen, uitgaan en dineren. Deze stad biedt ook verschillende soorten cruises aan. Enkele van de cruise-opties omvatten uitstapjes naar het San Marcoplein en de Acropolis.

 

Geef een reactie