Blog

Design hanglampen: laat het breed hangen

design hanglamp

Ik werk al mijn hele leven in de zorg en zoals uit het nieuws duidelijk naar voren komt is dat geen vetpot. Het werk is heel erg leuk en heel afwisselend en je betekent echt iets voor mensen, maar qua salaris blijft het allemaal een beetje achter. Niet dat we nu zoveel te klagen hebben. Je kunt er van rond komen en ook nog eens op vakantie af en toe. Maar ja, we werken keihard op de gekste uren en dat wil je ook wel eens beloond zien. Ik zou het heerlijk vinden om eens flink te kunnen sparen om mijn huis eens helemaal op te knappen in een stijl die wat opvallender is dan die van de goedkope woonketens waar ik normaal mijn spullen koop. Ik houd best wel van een beetje design hier en daar. Soms kijk ik rond op internet en wens dan dat ik al die leuke dingen kon kopen. Tot ik bedacht dat ik natuurlijk niet alles in een keer hoef te kopen. Ik kan ook beginnen met iets kleins. Bijvoorbeeld een mooie hanglamp.

Een mooie hanglamp: trekt de aandacht

Van die gedachte kreeg ik zeker geen spijt. Ik ging op internet opzoek hanglampen en de keuze daar is natuurlijk geweldig. Ik zag het al helemaal voor me: een opvallende lamp in mijn huiskamer. En misschien ook eentje in de keuken als ik toch bezig was. Al gauw had ik mijn keuze gemaakt en de design hanglamp werd keurig bezorgd. Gelukkig was hij vrij eenvoudig op te hangen en al gauw pronkte hij in de woonkamer. En met pronken bedoel ik ook echt pronken want hij valt echt op. Mijn vrienden geven vaak leuk commentaar als ze langs komen. De mooie hanglampen trekken heel mijn woonkamer naar een wat hoger niveau. Onnodig te zeggen dat ik er erg blij mee ben en het bracht me ook op een idee.

Begin klein

Het is natuurlijk onzin om in één keer je hele interieur te vervangen. Slechts weinige mensen kunnen zich dat veroorloven. Klein beginnen en dan langzaam maar zeker uitbreiden naar de uitstraling die jij wil hebben is ook een manier. Ik begon met de design hanglamp en nu ben ik aan het sparen voor een opvallende design salontafel die wel goed bij mijn nog oude bank past. Het kost misschien even tijd, maar ik heb straks het interieur wat ik hebben wil. En voor nu geniet ik van elke kleine aankoop. Want het is een begin!

Geef een reactie