Blog

Roompot beach resort boeken

Het Roompot Beach resort ligt in Kamperland, wat direct aan het strand gelegen is van het nationale park de Oosterschelde. Je bevind je midden in de natuur en aan de zee. Een ideale omgeving voor een heerlijke strandvakantie dus. In de lente en zomermaanden kan je genieten van heerlijk weer, maar ook in het najaar en de wintermaanden kan je op het strand lekker uitwaaien met het gezin. Ga voor een fijne wandeling en verken de omgeving van het Roompot Beach resort. Voor entertainment hoef je het resort niet eens te verlaten. Er is meer dan genoeg te doen voor jong en oud voor een onvergetelijke vakantie.

Wat is er te doen op het vakantiepark?

Op het Roompot Beach resort zijn er vele faciliteiten om je te vermaken. Ga lekker een avondje bowlen of minigolven met het hele gezin. Dit staat garant voor uren lang speelplezier en gezelligheid. Voor een verfrissende duik kan je terecht bij het subtropisch zwemparadijs. Weer of geen weer, waan je in een tropisch oord met het binnenzwembad. Op vakantie wil je natuurlijk lekker kunnen ontspannen. In de sauna, onder de zonnebank of in het Turkse stoombad kom je even helemaal tot rust. In de zomermaanden, wil je natuurlijk kunnen genieten van het weer. Met het strand op nog geen kilometer afstand lig je met een korte wandeling zo aan het strand! Voor een actieve vakantie huur of koop je watersportartikelen op het terrein. Zo heb je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je strandvakantie.

Verken de omgeving vanuit Roompot beach resort

Niet alleen op het Roompot Beach resort, maar ook in de omgeving is meer dan genoeg te verkennen. Veere is een leuk historisch stadje wat je niet mag missen. Dit is één van de plaatsen in Zeeland met een beschermd stadsgezicht en is gelegen aan het Veerse meer op het voormalig Zeeuwse eiland Walcheren. Ook zijn er voldoende musea te bezoeken en wandelingen te maken door het historische centrum. In Zierikzee is ook genoeg te zien. Bezoek de oude stadshavens en imposante gevels. Na een lange wandeling rust je even uit op één van de vele gezellige terrassen die je in de stad kan vinden. Met de vele winkels en restaurantjes heb je alles wat je nodig hebt voor een dagje gezellig op stap! Zo wissel je activiteiten van het Roompot Beach resort af met een dag shoppen en cultuur snuiven. Zo ervaar je het beste van beide werelden tijdens je vakantie!
 

Geef een reactie