Blog

Het perfecte moment voor nieuwe horecavloeren

horecavloeren

Voor veel horecaondernemers is deze tijd van het jaar over het algemeen een relatief rustige periode. De drukke decembermaand ligt inmiddels alweer een paar maanden achter ons en de romantische Valentijn afspraakjes zijn ook geweest. Niet zo gek dus dat veel eigenaren van horecazaken in deze tijd van het jaar het onderhoud plannen van hun bar, restaurant of café. Een nieuw laagje verf op de muren en een paar nieuwe accessoires neerzetten is binnen een mum van tijd geregeld. Als je je zaak écht een goede make-over wil geven zijn nieuwe horecavloeren een absolute aanrader.

Geef je zaak een frisse uitstraling

Horecazaken heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je de welbekende bruine cafés, hippe strandtenten en pittoreske bistrorestaurants. En alles wat daar tussen zit. Eén ding hebben deze zaken gemeen; ze willen er fris en uitnodigend uitzien voor gasten. Als er gekozen wordt voor mooie horecavloeren is de eerste grote stap hierin gezet. Iedere horecaonderneming heeft een eigen uitstraling, dus horecavloeren zijn ook in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het is dus slim om hiervoor te kiezen als je je zaak echt goed onder handen wil nemen.

Allerlei soorten horecavloeren

Zoals gezegd kan je uit allerlei opties kiezen als je nieuwe horecavloeren in je zaak laat leggen. Dit is zeker geen standaard “recht toe, recht aan” vloer, dus neem volop de tijd om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is qua planken. Zo kan je kiezen uit diverse houttinten en houttekeningen op de planken. In de ene zaak staan super lichte planken met een minimale houttekening mooi, maar bij een ander is een donkere houttint met een flinke houttekening de beste keuze. Dit maakt dat horecavloeren werkelijk voor iedere onderneming zeer geschikt is.

Klaar voor het komende zomerseizoen

Stel het grote onderhoud van je horecazaak dus niet langer uit en benut de relatief rustige periode goed door nieuwe horecavloeren in je zaak te laten leggen. Kijk welke plank het beste bij jou en de sfeer van je onderneming past en investeer in prachtige horecavloeren. Je zal merken dat je zaak hier direct van opknapt en dat je gelijk een frisse uitstraling krijgt. Horecavloeren zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ze zijn ook super sterk en slijtvast. Je hebt dus jarenlang plezier van je nieuwe vloer en als je ze nu aanschaft ben je sowieso klaar voor het komende zomerseizoen.

Geef een reactie